Det kan blive endnu bedre

Det kan blive endnu bedre - debatfilm om ligestilling før, nu og i fremtiden

Debatfilmen Det kan blive endnu bedre varer 24 minutter og handler om ligestilling før, nu og i fremtiden. En række kendte kulturpersoner og politikere medvirker.

I Det kan blive endnu bedre medvirker kendisser, musikere og politikere som Manu Sareen (R), Mattias Tesfaye (S) og Johanne Smith-Nielsen (Ø). Desuden byder den på et gensyn med skuespillerne Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff, som flere vil huske fra kortere videoer om myter i ligestillingsdebatten.

Filmen er produceret for FTF og LO og er økonomisk støttet af Folketingets Grundlovspulje, LO, FTF, 3F’s Medie- og Kulturfond, Dansk Magisterforening og DJØF.

Kan det blive endnu bedre? Bedøm selv.

The following two tabs change content below.
Tobias Petersen

Tobias Petersen

38 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre. Du er velkommen til at besøge mig på Cefas.dk. Klik på C'et under mit billede for at lægge vejen forbi.
Tobias Petersen

Tobias Petersen

38 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre. Du er velkommen til at besøge mig på Cefas.dk. Klik på C'et under mit billede for at lægge vejen forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *