»Hvis vi ikke havde energi, havde vi ikke nogen ligestilling«

Direktør i Dansk Energi, Lars Aagaard, udtaler sig om energi og ligestilling i DR2's Debatten.
Direktør i Dansk Energi, Lars Aagaard, udtaler sig om energi og ligestilling i DR2’s Debatten. Billede: Screenshot fra programmet.

Er energi forudsætningen for ligestilling?

Det mener Lars Aagaard, direktør for Dansk Energi, som i dette klip fra DR2’s Debatten blandt andet påpeger, at kvinder – og »metroseksuelle typer« – skulle gå hjemme og sylte og henkoge, hvis ikke vi havde køleskabe. En udtalelse, som får de tilstedeværende politikere til at trække på smilebåndet …

The following two tabs change content below.
Tobias Petersen

Tobias Petersen

39 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre. Du er velkommen til at besøge mig på Cefas.dk. Klik på C'et under mit billede for at lægge vejen forbi.
Tobias Petersen

Tobias Petersen

39 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre. Du er velkommen til at besøge mig på Cefas.dk. Klik på C'et under mit billede for at lægge vejen forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *