Støt Reelligestilling.dk

Tak, fordi du ønsker at støtte Reelligestilling.dk. Nedenfor kan du læse mere om Reelligestilling.dk og dine muligheder for at støtte siden.

Ønsker du at gå videre til at støtte Reelligestilling.dk med det samme, kan du gøre det ved at klikke her.

Om Reelligestilling.dk

Jeg startede Reelligestilling.dk i efteråret 2014 og har siden skrevet næsten en halv million ord – over 2.000.000 anslag – på siden om køn og ligestilling.

Jeg har fra starten af være drevet af et ønske om at skabe et alternativ til den feministiske tilgang til køn og ligestilling, som dominerer politisk og journalistisk, og som fuldstændig sidder på universiteterne.

Jeg står bag såvel de tekniske som de indholdsmæssige dele* af Reelligestilling.dk. Siden er lavet i et gratis WordPress-tema, og al udvikling og indholdsproduktion er således sket på basis af frivilligt arbejde.

*Med undtagelse af en håndfuld artikler skrevet af eksterne bidragydere.

Det tager sin tid

Som du kan regne ud, tager det tid at drive en side som Reelligestilling.dk. Og det er langtfra kun de artikler, du ser, der tager tiden. Mange historier bliver aldrig til noget, fordi kilder trækker sig, udskyder eller ikke svarer.

Hertil kommer diverse tekniske problemer, som uvægerligt opstår fra tid til anden. Nogle gange kan de løses på fem minutter. Andre gange tager det fem timer.

En ulige kamp

Som det ser ud nu, står de feministiske foreninger og organisationer stærkt. De har gode forbindelser i medierne, de har gode forbindelser i de politiske partier, og de har dygtige folk ved roret, der sikrer dem alverdens tilskud fra fonde, kommuner og virksomheder.

Det giver dem styrke, og det gør det vanskeligt at repræsentere et alternativ til deres kønspolitiske agenda. Det er lidt Davids kamp mod Goliat.

Men David gav ikke op, og det gør jeg heller ikke. Jeg er overbevist om, at flere på sigt vil støtte en tilgang til køn og ligestilling, der baserer sig på fornuft og fakta. På den lange bane sejrer det gode argument.

Det støtter du

Når du støtter Reelligestilling.dk økonomisk, støtter du både sidens drift og udvikling.

Du støtter, at jeg kan blive ved med at formidle nyheder om køn og ligestilling fra et ikke-feministisk udgangspunkt.

Du støtter, at jeg kan blive ved med at formulere selvstændige tanker om køn og ligestilling.

Og du støtter, at jeg kan blive ved med at skabe tidskrævende indhold, eksempelvis interview.

Sådan støtter du

Du kan støtte Reelligestilling.dk økonomisk på to måder.

Enten kan du støtte med et fast beløb hvert kvartal i 12 måneder, eller også kan du støtte én gang med et beløb her og nu.

Af hensyn til din sikkerhed skal du foretage selve betalingen på min virksomhedsside, som er sikret efter gældende standarder (se efter den grønne hængelås i din browser).

Jeg vil gerne på forhånd takke dig, uanset hvilket beløb du støtter med. Din hjælp er mere værdsat, end du aner.

Klik her for at støtte Reelligestilling.dk.