Følger du Lars Aslan Rasmussens slettepolitik for intime billeder?

Lars Aslan Rasmussen er ikke i tvivl: Når et forhold til en kvinde er slut, skal en mand slette alle intime billeder, han har modtaget fra hende. Billede: Screenshot, video, Socialdemokratiet på YouTube.

Afstemning: »Hvis man ikke længere har et forhold til den pågældende kvinde, så slettes billederne med det samme«, skriver Lars Aslan Rasmussen (S). Gør du det?

Ifølge Lars Aslan Rasmussen (S) gælder der en simpel regel for intime billeder, mænd modtager fra kvinder.

– Hvis det sker for os, at vi får sendt intime billeder af kvinder, så er de private. Og der er ikke noget MEN- de er ALTID private, indleder han.

– Hvis man ikke længere har et forhold til den pågældende kvinde, så slettes billederne med det samme, fortsætter den socialdemokratiske politiker.

– Det er en meget enkel regel, som burde gælde for alle- også selv om man er politiker!, afslutter Lars Aslan Rasmussen.

Sletter du?

Reglen siger ikke noget om, hvad mænd skal gøre med billeder, de modtager fra kvinder, de ikke er i et forhold med.

Til gengæld er den meget klar, hvad angår kvinder, mænd er i forhold med: Slet billederne, når forholdet er slut.

Men gør du det?

Og til kvinderne: Bør mænd gøre det?

AFSTEMNING FOR MÆND: Sletter du, som Lars Aslan Rasmussen foreslår, altid alle intime billeder, du har modtaget fra en kvinde, når forholdet slutter?
×

AFSTEMNING FOR KVINDER: Skal mænd gøre, som Lars Aslan Rasmussen siger, og slette alle intime billeder, de har fået tilsendt fra en kvinde, når forholder slutter?
×

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

One thought on “Følger du Lars Aslan Rasmussens slettepolitik for intime billeder?

  • 4. december 2017 kl. 21:21
    Permalink

    Han er helt galt på den ham Lars Aslan Rasmussen.

    Modtager man intime billeder sletter man dem naturligvis efter man har set dem, uanset hvem eller hvor de kommer fra. Mobilen kan komme i de forkerte hænder så det ville være dumt, egoistisk og respektløst ikke at slette billederne med det samme.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *