Ligestillingsnyt

A4 Medier sætter feminist i spidsen for nyt nichemedie om ligestilling

Det nye nichemedie skal beskæftige sig med ligestilling, LGBT og mangfoldighed. Billede: Pixabay.com.

Journalist og forfatter Karen Dich bliver redaktør på mediet, der får navnet A4 Ligestilling.

Tirsdag den 3. maj præsenterer A4 Medier et nyt nichemedie ved navn A4 Ligestilling.

Mediet skal ifølge chefredaktør for A4 Medier, Kristian Madsen, »samle debatten om ligestilling, LGBT og mangfoldighed.«

Det fortæller han på Twitter.

Dich i front

Redaktør for det nye ligestillingsmedie bliver journalist og forfatter Karen Dich, der i årevis blandet sig i debatten om køn og ligestilling fra et feministisk perspektiv.

Twitter fortæller hun, at hun ser frem til arbejdet.

– Det her glæder jeg mig helt vildt til at give mig i kast med. Det er næppe hemmeligt, at ligestilling ligger mig meget på sinde – og A4 har store ambitioner for dækningen. Officielt starter jeg efter påske, men indbakken står åben for ideer og kaffe allerede nu, skriver Karen Dich.

KVINFO ser frem til samarbejdet

Mens det store flertal af danskerne, der ikke er feminister, må se langt efter en redaktør, der repræsenterer deres holdninger, vækker valget af Karen Dich glæde i Danmarks videnscenter for ligestilling, KVINFO.

Twitter skriver KVINFO’s kommunikationschef, Mai Rasmussen, således, at hun »ser frem til samarbejdet« med Karen Dich og det nye medie.

A4 Medier er en del af Fagbevægelsens Hovedorganisations medieselskab, A-Pressen.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *