Fem forslag til det nye skilt i Knuthenborg

Knuthenborg4

Vrede forældre raser over et skilt i Knuthenborg Park & Safari, der fortæller, at børn skal bade iført badetøj. Knuthenborg lover at ændre skiltet næste år og efterlyser forslag til det nye skilt. Her er fem af slagsen.

Knuthenborg er blevet ramt af en såkaldt ‘shitstorm’ på de sociale medier på grund af et skilt ved et badeområde for børn. På skiltet, som ses her, står der: “Vis Hensyn! Børn leger og bader IKKE uden tøj”:

Det nuværende skilt i Knuthenborg

Raser over pige i bikini

To ting er ifølge deltagere i ‘shitstormen’ galt med skiltet. For det første at børnene skal tvinges til at lege og bade i badetøj i stedet for at kunne løbe nøgne rundt. For det andet at pigen på tegningen er iklædt en bikini. Om det sidste siger parkens ejer og direktør, Christoffer Knuth, til TV2:

– Det er en ren og skær tilfældighed. Vores skiltemaler har formentligt bare tænkt, at det var det, badende børn havde på. Hun kunne lige så godt ikke have haft nogen top på.

Knuthenborg beklager nu skiltet og lover at et nyt sættes op næste år:

– Det har aldrig nogensinde været vores hensigt at støde nogen med skiltet. Det bliver justeret til næste år, siger han og understreger samtidig, at Knuthenborg gerne modtager gode forslag til det nye skilt:

– Er der nogen, der sidder med et godt forslag til, hvordan et nyt skilt skal se ud og lyde, så send endelig et bud vores vej. Vi er altid lydhør over for vores gæster.

Det står altså enhver frit for at komme med forslag til, hvordan det nye og bedre skilt skal se ud.

Knuthenborg: Her er jeres nye skilt

Jeg vil gerne hjælpe den gamle safaripark med at finde det helt rigtige skilt. Jeg har derfor med udgangspunkt i det nuværende skilt udformet følgende fem forslag, som – når jeg selv skal sige det – på hver deres måde er bedre end det eksisterende. Jeg håber, man i Knuthenborg vil tage godt imod dem.

Forslag 1:

Knuthenborg1

Forslag 2 :

Knuthenborg2

Forslag 3:

Knuthenborg3

Forslag 4:

Knuthenborg4

Forslag 5:

Knuthenborg5

Knuthenborgs nye skilt opsættes som sagt næste år, og jeg glæder mig til at se, om et af mine forslag bliver valgt.

Hjælp Knuthenborg, lav dit eget skilt

Skulle andre have mod på at bidrage til skilteforbedringen, er her det eksisterende skilt uden tekst. God fornøjelse!

Knuthenborg-skilteskabelon

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

One thought on “Fem forslag til det nye skilt i Knuthenborg

  • 17. juli 2015 kl. 00:14
    Permalink

    Hvad med: “Vis hensyn til andre end bitre feminister”

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *