Foredrag og debat: Fra feminisme til favorisme

Professor Hans Bonde repræsenterer et ikke-feministisk syn på køn og ligestilling. I morgen kan han opleves til foredrag og debat i Kvartershuset på Amager.

Mens det ikke skorter på arrangementer, der forholder sig til ligestillingsspørgsmål inden for rammerne af den feministiske åndsretning, kan det være svært at finde ligestillingsarrangementer, der angriber ligestillingsdebatten fra andre vinkler.

Prisen for at fokusere på køn frem for kvalifikationer

Men i morgen er det muligt at opleve en sådant arrangement, når professor Hans Bonde gæster Kvarterhuset på Amager. Bonde vil med udgangspunkt i pointerne i sin bog Fordi du fortjener det – fra feminisme til favorisme fortælle om den forvrængning af arbejdsmarked og demokrati som sker, når man favoriserer på køn frem for kvaliteter.

Onsdag den 10. juni kl. 19-21 på i Kvartershuset på Amager

Arrangementet er en kombination af foredrag og debat og kan opleves i Kvartershuset på Jemtelandsgade 3, 2300 S, klokken 19 til 21 i morgen onsdag den 10. juni. Arrangementet er gratis, og arrangørerne lover, at man kan deltage i en – især for kvinder – provokerende debat om kønsroller og ligestilling.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *