10. december, 2023

Bikinipiges opråb delt over 8.000 gange på 7 timer

Opslaget, som deles i rekordfart på de sociale medier. Billede: Facebook.
Opslaget, som deles i rekordfart på de sociale medier. Billede: Facebook.

Ung kvindes opslag om retten til at gå i bikini uanset størrelse får de sociale medier til at gløde i sommervarmen.

Da Julie Ransby i går var nede i gården for at sole sig, overhørte hun to unge mænd, som kommenterede hendes udseende, mens de troede, at hun hørte musik.

– Jeg forstår ikke hvordan man kan få sig selv til at tage en bikini på, når man ser ud som hende der gør, sagde den ene.

– Nej, det er fandme ikke lækkert, sagde den anden, inden de grinende gik videre.

Det fortæller den unge kvinde i et opslag på Facebook, som har taget det sociale medie med storm. I skrivende stund er opslaget delt over 8.000 gange, og mere end 43.000 har støttet det med et ‘like’.

Naturligt at have bikini på, når det er 26 grader varmt

I opslaget tager Julie Ransby til genmæle over for de unge mænd, som hun ikke nåede at tale med, da hun lå i gården.

Nu skal i høre her venner!! Kvinder har hofter, bryster, lår og arme, også selvom de ikke vejer 60 kilo. Der er bare mere af det!! Det er fuldstændig helt og aldeles normalt og naturligt, at tage en bikini på når det er 26 grader varmt. Det er skræmmende, at nogle mænd (og kvinder) har så fordrejede syn på, hvornår en kvinde kan tage en bikini på, og hvornår hun ikke kan, skriver hun blandt andet, inden hun afslutter opslaget med ordene:

Nuvel, det er da i orden at alle ikke tænder på det samme, men ligefrem at give udtryk for at man ikke kan tage en bikini på med mindre man ligner Jessica Alba, er satme at stramme den! SÅ!! Bare for provokationens skyld får i her et billede af mig i bikini ☺️

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview