17. juli, 2024

Kim Kardashian: Jeg er ikke feminist

Realitystjernen Kim Kardashian har millioner af følgere på de sociale medier. Billede: Instagram/Kim Kardashian.
Realitystjernen Kim Kardashian har millioner af følgere på de sociale medier. Alene på Instagram følges hun af 79 millioner. Billede: Instagram/Kim Kardashian.

»Jeg er ikke feminist«, sagde den amerikanske realitystjerne Kim Kardashian i sin tale på teknologi- og mediemessen #blogher16 natten til lørdag.

Den 35-årige realitystjerne Kim Kardashian lagde natten til lørdag afstand til den feministiske bevægelse, da hun var på scenen ved teknologi- og mediemessen #blogher16.

– Der er mange, som spørger mig, hvorfor jeg gør det ene og det andet. Hvad bagtæppet er. De vil vide, om jeg er feminist eller ej. Men jeg er ikke feminist, sagde hun.

– Jeg prøver at være en rollemodel og gør mit bedste. Men jeg bruger ikke meget tid på at tænke på det. Jeg gør det, som er inden for min ‘comfort zone’, tilføjede Kardashian.

Ikke en del af #FreeTheNipple

Som eksempel nævnte hun kampagnen #FreeTheNipple og sagde, at hun ikke kæmper dens sag. Hun understregede dog samtidig, at hendes forhold til feminisme ikke betyder, at hun kun tænker på sig selv.

– Jeg er 100 procent optaget af at løfte og støtte andre kvinder, sagde hun og tilføjede:

– Generelt er jeg bevidst om ikke at dele så mange stærke meninger. Hverken politisk eller om børneopdragelse. Det giver for meget bøvl.

Kim Kardashian er blandt andet kendt for tv-serien ‘Keeping Up With The Kardashians’, som har gjort hende til verdens meste kendte kvinde blandt unge.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview