Ligestillingsnyt

Mere Hans Bonde: Fredagstale om positiv særbehandling

Professor Hans Bonde taler fredag på Carlsberg Akademi om positiv særbehandling inden for dansk forskning.

Professor Hans Bonde holder i aften foredrag med efterfølgende debat i Kvartershuset på Amager mellem 19 og 21. Men er du forhindret i at deltage, eller vil du bare have mere, så fortvivl ikke. Allerede i på fredag den 12. juni kan du nemlig opleve Bonde igen, denne gang som Fredagstaler på Carlsberg Akademi.

Her vil Bonde tale om positiv særbehandling inden for dansk forskning og blandt andet tage fat i paradokset mellem ligestilling af grupper og ligestilling af individer. Bonde vil præsentere argumenter for og imod positiv særbehandling, og dernæst vil positiv særbehandling i den danske kontekst blive diskuteret.

Fredagstalen afholdes fredag kl. 15.01 og efterfølges af åben debat. Arrangementet er for alle, det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Det finder sted i Carlsberg Akademi, indgang via Olivia Hansens Gade 2, 1799 Kbh V. Arrangementet slutter 17.01.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *