23. juni, 2024

Nye muligheder

Det bliver i fremtiden muligt at blive blogger på Reelligestilling.dk. Samtidig forbedres siden løbende på andre måder.

Bliv blogger på Reelligestilling.dk

Jeg har i længere tid ønsket at åbne Reelligestilling.dk op for eksterne bloggere, der har lyst til at skrive om køn og ligestilling. Det vil give et mere varieret indhold på siden og tilføje nye vinkler til diskussionen.

Derfor bliver det nu muligt at blive blogger på Reelligestilling.dk. Mere info om retningslinjer og det praktiske følger senere i december.

Jeg får egen blog på Folkets Avis

Midt i mine overvejelser om at åbne Reelligestilling.dk op for bloggere er jeg selv blevet kontaktet af Folkets Avis, som har tilbudt mig at blive blogger på avisens hjemmeside. Det har jeg sagt ja tak til.

Folkets Avis er et alternativ til de traditionelle medier, og avisen følges af mere end 4.000 på Facebook. Avisens holdning er, at det er folket der skaber Danmark – ikke politikerne – ikke bureaukraterne – ikke ideologerne. Men ganske almindelige borgere i Danmark.

Bloggerne på Folkets Avis er meget forskellige, og jeg er ikke enig med dem alle sammen. Men jeg betragter forskellighed som en styrke og ser frem til at bidrage til debatten med mine blogindlæg, som formentlig bliver mere personlige end de fleste af artiklerne på Reelligestilling.dk

Jeg har endnu til gode at skrive mit første blogindlæg på Folkets Avis, og når det sker, vil jeg selvfølgelig lave et link til indlægget her på siden.

Små forbedringer

Jeg arbejder løbende på at gøre Reelligestilling.dk bedre. Det betyder, at jeg fx afprøver forskellige fonte for at finde en, der er lettere at læse end den nuværende. Eller at jeg ændrer i indstillinger, for at siden skal blive hurtigere at loade og fungere bedre på flere platforme.

En del af de ting kan du ikke se, men de tager mere tid, end man skulle tro. Det betyder, at der kan gå lidt længere mellem artiklerne, end der plejer. Men bare rolig, der kommer masser af nyt indhold både i december og i det nye år.

God julemåned til alle
Tobias Petersen, redaktør Reelligestilling.dk

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview