19. maj, 2024

Par havde sex på offentlig båd: Han skal betale større bøde end hende

Et tysk par »muntrede« sig i juli 2016 på alternativ vis ombord på denne båd, ‘Alstersonne’, der sejler på de tyske flod Alster. Billede: Wikimedia Commons, fotograf: hh oldman.

– Jeg er sikker på, hun ikke gør det igen, sagde den kvindelige dommer og afviste kvindens sag mod betaling af €500. Manden havde forinden betalt €2.100.

Det ventede medpassagererne noget af en overraskelse, da de for ca. et år siden steg ombord på båden ‘Alstersonne’, der sejler på den tyske flod Alster.

For blandt passagererne var et par, der havde ganske andre planer end blot at nyde udsigten til Hamburg gennem bådens store vinduer.

Ikke sådan at stoppe

Da ‘Alstersonne’ havde lagt fra land begyndte parret – en 39-årig mand og en 32-årig kvinde – at dyrke sex, og hverken de øvrige passagerers tilråb eller kaptajnens formaninger over højtalersystemet fik dem til at stoppe.

Det var først, da kaptajnen blandede sig personligt, at akten blev bragt til ende. Noget, den kvindelige part blev så vred over, at hun gav kaptajnen et knytnæveslag i ansigtet.

Det fortæller tyske Mopo og Die Welt.

Forskel i bødestørrelser

Manden blev efter episoden idømt en bøde på €2.100 for »offentlig uanstændighed«, men da den kvindelige part i denne uge var i retten for forseelsen, tilbød den kvindelige dommer at afvise sagen mod betaling af €500.

– Hun var meget fuld, men nu gør hun et meget rimeligt indtryk, sagde dommeren.

– Jeg er sikker på, hun ikke gør det igen, tilføjede hun, hvilket kvinden nikkede bekræftende til.

Dommeren lagde desuden vægt på, at kvinden i mellemtiden – omtrent ni måneder efter den »muntre« sejlads på Alster – var blevet mor.

Kvinden sagde ja tak til at betale de €500 og slap således – trods sit knytnæveslag i ansigtet på kaptajnen – €1.600 billigere end manden for deres fælles flodoplevelse.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview