»Politikerne i Folketinget fortjener et publikum«

Facebook-initiativet ‘Bevar KVINFO’ opfordrer sine følgere til at møde op i Folketinget onsdag. Billede: Opslag på ‘Bevar KVINFO’/arkivfoto.

Vrede KVINFO-tilhængere vil fylde tilskuerrækkerne i Folketinget onsdag, når partierne har spørgetid hos ligestillingsministeren fra klokken 14.00.

Det kan blive småt med pladsen på tilskuerpladserne i Folketinget onsdag, når partierne fra klokken 14.00 har mulighed for at stille spørgsmål til ligestillingsminister Karen Ellemann.

I hvert fald hvis følgerne af Facebook-initiativet ‘Bevar KVINFO’ lytter til den opfordring, siden delte tirsdag.

– Folketingets partier har spørgetid hos ligestillingsministeren i morgen. Det er en oplagt mulighed for at få svar på, hvordan angrebet på KVINFO hænger sammen med en ambitiøs ligestillingspolitik. Vi fylder tilskuerrækkerne i folketinget fra kl. 14:00. Kom med!, skriver ‘Bevar KVINFO’ i et opslag.

Opfordringen til at møde op på Christiansborg deles af blandt andre tidligere KVINFO-direktør Elisabeth Møller Jensen.

– Politikerne i Folketinget fortjener et publikum i morgen. Kom til spørgetid om ligestilling kl. 14, skriver hun på Twitter.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *