Sofie Hagen glæder sig over Hugh Hefners død: En herlig påmindelse om, at hvide mænd dør

Sofie Hagen gør sig igen bemærket på Twitter, denne gang med en kommentar om netop afdøde Hugh Hefner. Billede: Wikimedia, fotograf: Tore Sætre/Wikimedia Commons, fotograf: Alexander Hauk.

Den danske standupkomiker gør igen opmærksom på sig selv på Twitter. Denne gang med en kommentar om legendariske Hugh Hefner, der døde onsdag, 91 år gammel.

Den i London bosatte danske standupkomiker Sofie Hagen gør sig igen bemærket på sit foretrukne sociale medie, Twitter.

Denne gang med en kommentar om grundlæggeren af Playboy, Hugh Hefner, der døde onsdag, 91 år gammel.

– Hugh Hefners død er en herlig påmindelse om, at gamle, hvide mænd med magt dør før eller siden, skriver den 28-årige feminist og fedmeaktivist.

I tråden under tweetet gøres Sofie Hagen opmærksom på, at Hugh Hefner bidrog til kvinders seksuelle frigørelse.

– Var du klar over, at han var fortaler for kvinders seksuelle frigørelse fra mænd i 50’erne? Han var på kvinders friheds side, skriver Twitter-brugeren ‘KrissyKat’.

En kommentar, som foreløbig ikke har ført til svar fra standupperen.

Lamest ever

På websitet ‘twitchy’ beskrives tweetet som »the lamest attempt at wokeness ever«. Det kan oversættes til »det lammeste forsøg på at være progressiv nogensinde«.

Sitet bringer desuden flere af de reaktioner, Sofie Hagens tweet har skabt på Twitter. Et par af dem kan ses her.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *