Ligestillingsnyt

Blowjobcafé måske på vej i London

Forretningsmanden Bradley Charvet har planer om at åbne en café i London, hvor man kan få mere end kage til kaffen. Billede: Arkivfoto/Bumpix.co.uk/Twitter.
Forretningsmanden Bradley Charvet har planer om at åbne en café i London, hvor mænd kan få mere end kage til kaffen. Billede: Arkivfoto/Bumpix.co.uk/Twitter.

£50 – 438 kroner – kommer mandlige cafégæster til at betale for et blowjob til kaffen på ny café i London – hvis den får lov til at åbne.

De britiske kvindesagsorganisationer er rasende, og jurister tvivler på, at det vil være lovligt. Men ingen af delene lader forretningsmanden Bradley Charvet sig gå på af.

Hans idé er at åbne en café i London, hvor mandlige gæster kan købe et blowjob til kaffen. Bestillingen skal ske via iPad, hvor gæsterne i ro og mag kan bladre sig igennem prostituerede, der tilbyder ydelsen, indtil de finder en kvinde, der falder i deres smag.

Priser fra £50 

Prisen for den usædvanlige caféoplevelse vil starte på £50, hvilket svarer til 438 kroner.

Tager blowjobbet mere end 15 minutter, vil kunden blive afkrævet en ekstrabetaling på £10 – eller 88 kroner – per yderligere 15 minutter.

Charvet: Bliver en lovlig virksomhed

Ifølge Bradley Charvet kommer caféen til at efterleve den gældende lovgivning i Storbritannien.

– Vi er nødt til at fikse nogle detaljer for at undgå problemer. Det er på vej, siger han til Evening Standard og tilføjer:

– Projektet er under udvikling. I øjeblikket arbejder vores advokat på at få gjort de rigtige ting.

Hvis caféen bliver til virkelighed, kommer den med al sandsynlighed til at ligge på Praed Street i Paddington-området, hvor Charvet allerede har fundet de rette lokaler.

Samme plan i Genève

Bradley Charvet annoncerede tidligere på sommeren planer om at åbne en tilsvarende café i sin hjemby Genève.

Også her er idéen blevet mødt med protester og juridiske diskussioner om, hvorvidt caféen vil være lovlig eller ej.

De diskussioner deltager Charvet dog ikke i.

I stedet er han på Twitter godt i gang med at reklamere for sin kommende London-café og escortservicehjemmesiden Bumpix.co.uk, hvor man angiveligt kan finde flere af de kommende »cafémedarbejdere«.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *