“Castration of all men is the only solution”

Voldsom debat i feministisk Facebookgruppe: Babyer af hankøn skal aborteres eller slås ihjel efter fødslen, og mænd skal kastreres, leve i bure eller dræbes som hunde.

En engelsk mor har anklaget sin 15-årige søn for at have voldtaget hende, mens hun sov. Sønnen nægter sig skyldig, og sagen er endnu ikke afgjort ved domstolen. Det fortæller Mirror.co.uk.

Voldsomme reaktioner i feministisk Facebookgruppe

Sagen har affødt kraftige reaktioner blandt feminister. I særdeleshed i Facebookgruppen Women er not property. Sex is not a contract. går de feministiske bølger højt. Her er et par af kommentarerne fra gruppens diskussion om emnet:

2015-05-03_093013 2015-05-03_093051 2015-05-03_092943 2015-05-03_092928 2015-05-03_092917 2015-05-03_092854

Blandt gruppens deltagere er der kun én, der tager afstand fra de generaliserende og ekstreme udtalelser.

Lukkede danske feministiske Facebookgrupper

Mens gruppen Woman er not property. Sex is not a contract. er en åben gruppe, er mange af de danske feministiske Facebookgrupper lukkede. Dermed kan kun deltagerne se, hvad der skrives.

Begrundelsen for at holde de danske grupper lukkede er, at grupperne skal fungere som et ‘sikkert rum’, hvor medlemmerne frit kan udtrykke sig uden frygt for voldsomme modreaktioner.

At de danske feministiske grupper er lukkede betyder samtidig, at det er uvist, hvorvidt tanker og kommentarer som de ovenstående florerer blandt feminister i Danmark.

Links:
Se hele tråden fra gruppen Woman are not property. Sex is not a contract. på Facebook her.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

2 thoughts on ““Castration of all men is the only solution”

 • 3. maj 2015 kl. 10:54
  Permalink

  Det burde være nemt enten at oprette en kvindelig feministisk profil eller at få en kæreste til at tilmelde sig en af de lukkede grupper. En reel undersøgende journalist kunne så få et indblik i hvad de lukkede grupper egentlig har på dagsordenen. I betragtning af at feministerne henviser til en global patriarkalsk sammensværgelse, er det påfaldende hvor sammensvorne og lukkede feministsamfundet selv er. TV journalister har konfronteret hate-kommentatorer, måske det er på tide at konfrontere hate-feminister. Om de virkelig synes at mænd skal dræbes ved fødslen eller holdes i indhegninger. Det er jo had, med had på !

  Svar
 • 3. maj 2015 kl. 13:00
  Permalink

  Jeg har en teori om at kvinder fra naturens side ikke er udrustet psykisk til at slås. Mænds psykiske udrustning går som regel ud på, at når først en vinder er udpeget, så stopper slåskampen, inden nogen lider fatal overlast. Derved har vore forfædre undgået at slå alle andre mænd i landsbyen ihjel – og altså undgået at ødelægge deres eget samfund. Den samme psykiske mekanisme var ikke nødvendig hos kvinderne. I dag ser vi så at nr kvinder slås – også med ord, på internettet – så har de ingen bremsemekanisme der får dem til at holde inde, når de er gået langt nok. De fortsætter og fortsætter ud ad tangenten, indtil deres påstande når fuldstændig absurde dimensioner, og ingen stopper dem undervejs.
  Feminister og andre kvinder har simpelt hen brug for at nogle mænd kommer til stede og slår bremseklodserne til og siger: “Stop dér”. Du er gået langt nok.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *