Kommentar

»Det er altid dejligt med en stor pik«

Anne Sophia Hermansen og 19 andre kendte kvinder fortæller i nyt Kanal 4-program, hvad de synes om mænds udseende. Billede: Facebook.com/Kanal4dk.
Anne Sophia Hermansen og 19 andre kendte kvinder fortæller i det nye Kanal 4-program ‘4-LISTEN – det vi siger’, hvad de synes om mænd og mænds kroppe. Billede: Facebook.com/Kanal4dk.

Kanal 4 mener, at negativt kropssyn blandt kvinder er et alvorligt problem. Samtidig fortæller kanalen mænd, hvad den rigtige penisstørrelse er.

Kanal 4 synes, at negativt kropssyn blandt kvinder er et problem.

Kanal_4_FB

Men blandt mænd? Tilsyneladende ikke. I hvert fald præsenterer kanalen tirsdag et nyt program, ‘4-Listen – det vi siger’, hvor kvindelige gæster grinende fortæller, hvad de synes om mænds kroppe.

Kanal_4_4-LISTEN3

»Det er altid dejligt med en stor pik«, meddeler eksempelvis Anne Sophia Hermansen, som desuden kommenterer på mænd og højde. »Meget små mænd er også tit lidt aggressive, lidt ligesom pudler«, siger hun og tilføjer: »Man skal heller ikke give magt til mænd, der er under 170, det har jeg engang lært – de kan ikke håndtere det.«

Kanal_4_4-LISTEN1

Fik du fat i det? Det var stor, den skulle være. Ikke lille, stor!

Kanal_4_4-LISTEN2

Se, nu kan det godt være, det bare er mig.

TP_bog_

Men det hænger da ikke særlig godt sammen. Hvordan kan man profilere sig på at tage negativt kropssyn blandt kvinder alvorligt, når man sender programmer, hvor gæsterne hygger sig med at grine ad mænd på basis af deres udseende?

Kanal_4_4-LISTEN4

Man mener vel ikke hos Kanal 4, at det er forkert at grine ad kvinders kroppe, men okay at grine ad mænds?

Kanal_4_4-LISTEN5

For det ville jo være det rene hykleri, ville det ikke?

Kanal_4_4-LISTEN6

Selvfølgelig ville det være det, og selvfølgelig er det det.

Og misforstå mig nu ikke. Jeg har ikke det fjerneste imod, at mænd drilles, hånes og latterliggøres for deres udseende i programmet. Det kan sagtens være underholdende at høre, hvad Hermansen og co. synes om mænd og deres kroppe.

Men please stop jer selv i forhold til det med negativt kropssyn, Kanal 4.

Der er grænser for, hvor hellig man kan tillade sig at spille i forhold til kvindekroppen, når man bruger mandekroppen, som I gør. 

I hvert fald, hvis der skal være bare en smule balance i tingene.

‘4-LISTEN – det vi siger’ sendes første gang i aften klokken 21.00 på Kanal 4. De anvendte billeder, minus mit eget, kommer fra reklamevideoen for programmet og Kanal 4’s Facebook-side.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

6 thoughts on “»Det er altid dejligt med en stor pik«

 • Freja Zaga

  Det er vist panik før lukketid for varmluftsbloggeren ASH?

  Jeg ville aldrig som kvinde træde ned på det laveste trin og latterliggøre mænds pikke eller andet udseende i den region.

  Det er hverken god stil eller særligt kønt at høre på. Lidt ligesom, hvis mænd lo ad kvinders fisser efter fødsler og udtalte at “det er altid dejligt med en lille og stram fisse uden fødselsdepressioner” eller “det er altid dejligt med et par ungpigebryster og ikke et par brugte sokker”.

  Anne Sophia Hermansen har vist forregnet sig noget denne gang ved at blive lokket ind i et tøseprogram for midaldrende forsmåede kvinder i krise: Hun har afsløret sig selv som en mandenedgørende bitterfisse (apropos ASH’ kritik af Alexandra af Østerbros udtalelse om en eks), som skyder på ‘visse’ egne nylige ekskærester …

  Kys kys fra Freja 💋

  Svar
  • Christian

   Hvorfor er det at latterliggøre mænd ved at sige, at man som kvinde altid godt kan lide en stor pik? Det har da aldrig været en hemmelighed. Ligesom de fleste mænd kan lide en stram fisse og store patter. Ingen hemmelighed. Selvom vi også tænder på kvinder med en mindre stram fisse og små patter. Det er måske ikke afgørende elementer.

   Svar
 • Det er da meget sjovt….problemet er ikke hvad de siger. Problemet er at feminister har dobbelte standarder, som bunder i deres kæmpe mande misundelse.

  Svar
 • Det er så ekstremt ydmygende for begge køn, det der mærkværdige program. Det er ydmygende at se og høre på kvinder, der vælger at omtale mænd ift penis størrelse, eller om mænds højde skal være direkte skadeligt for magtbehov og i det hele taget noget kvinder ikke kan med. Det er uværdigt for alle os kvinder, der bliver taget til indtægt for, at sådan synes kvinder! Puha, det er ækelt, og jeg forstår ganske ikke at de kvinder som vist alle er kendte, vælger at fremstå så usympatiske – det må være et hak i deres kendis´hed. Og at de vælger at flashe deres egen mangel på emotionel begavelse. Som i øvrigt er netop den egenskab, som fremtidsforskere (fortalt af bla. verdens førende hjerneforsker Richard Davidson ved besøg marts 2016 i DK) peger på som den vigtigste egenskab mennesket behøver, for at skabe sig et godt liv, professionelt såvel som privat. Så kære kvinder, måske I prøve at tænde via intelligensen da det sparker røv!

  Svar
 • Nick Gordon Dethlefsen

  Kan man får en støre pik og hvaddan mvh Nick

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *