21. april, 2024

»Det er altid dejligt med en stor pik«

Anne Sophia Hermansen og 19 andre kendte kvinder fortæller i nyt Kanal 4-program, hvad de synes om mænds udseende. Billede: Facebook.com/Kanal4dk.
Anne Sophia Hermansen og 19 andre kendte kvinder fortæller i det nye Kanal 4-program ‘4-LISTEN – det vi siger’, hvad de synes om mænd og mænds kroppe. Billede: Facebook.com/Kanal4dk.

Kanal 4 mener, at negativt kropssyn blandt kvinder er et alvorligt problem. Samtidig fortæller kanalen mænd, hvad den rigtige penisstørrelse er.

Kanal 4 synes, at negativt kropssyn blandt kvinder er et problem.

Kanal_4_FB

Men blandt mænd? Tilsyneladende ikke. I hvert fald præsenterer kanalen tirsdag et nyt program, ‘4-Listen – det vi siger’, hvor kvindelige gæster grinende fortæller, hvad de synes om mænds kroppe.

Kanal_4_4-LISTEN3

»Det er altid dejligt med en stor pik«, meddeler eksempelvis Anne Sophia Hermansen, som desuden kommenterer på mænd og højde. »Meget små mænd er også tit lidt aggressive, lidt ligesom pudler«, siger hun og tilføjer: »Man skal heller ikke give magt til mænd, der er under 170, det har jeg engang lært – de kan ikke håndtere det.«

Kanal_4_4-LISTEN1

Fik du fat i det? Det var stor, den skulle være. Ikke lille, stor!

Kanal_4_4-LISTEN2

Se, nu kan det godt være, det bare er mig.

TP_bog_

Men det hænger da ikke særlig godt sammen. Hvordan kan man profilere sig på at tage negativt kropssyn blandt kvinder alvorligt, når man sender programmer, hvor gæsterne hygger sig med at grine ad mænd på basis af deres udseende?

Kanal_4_4-LISTEN4

Man mener vel ikke hos Kanal 4, at det er forkert at grine ad kvinders kroppe, men okay at grine ad mænds?

Kanal_4_4-LISTEN5

For det ville jo være det rene hykleri, ville det ikke?

Kanal_4_4-LISTEN6

Selvfølgelig ville det være det, og selvfølgelig er det det.

Og misforstå mig nu ikke. Jeg har ikke det fjerneste imod, at mænd drilles, hånes og latterliggøres for deres udseende i programmet. Det kan sagtens være underholdende at høre, hvad Hermansen og co. synes om mænd og deres kroppe.

Men please stop jer selv i forhold til det med negativt kropssyn, Kanal 4.

Der er grænser for, hvor hellig man kan tillade sig at spille i forhold til kvindekroppen, når man bruger mandekroppen, som I gør. 

I hvert fald, hvis der skal være bare en smule balance i tingene.

‘4-LISTEN – det vi siger’ sendes første gang i aften klokken 21.00 på Kanal 4. De anvendte billeder, minus mit eget, kommer fra reklamevideoen for programmet og Kanal 4’s Facebook-side.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview