6. december, 2023

DF-ordfører om venstreorienterede kvinder: Tænder på mellemøstlige mænd

Venstreorienterede kvinder drages seksuelt af mellemøstlige mænd, mener Dansk Folkepartis skole- og kulturordfører, Alex Ahrendtsen. Billede: Ft.dk, fotograf: Steen Brogaard/arkivfotos.

Venstreorienterede kvinder håber på »en omgang fifty shades of grey« med mellemøstlige mænd, mener kulturordfører for Dansk Folkeparti, Alex Ahrendtsen. 

Danske Folkepartis skole- og kulturordfører, Alex Ahrendtsen, langer i nyt debatindlæg ud efter venstrefløjens kvinder, som efter hans opfattelse svigter de kvinder, der har mest brug for støtte.

– Venstrefløjen var engang spydspids for kvinders rettigheder og ligestilling, skriver Ahrendtsen og fortsætter lidt efter:

– Nu går de mere op i menstruationscykler og caffelatte-sager som kvinder på direktionsgangene og direktørlønninger, altimens danske kvinder bliver chikaneret af unge arabiske lømler, og mellemøstlige kvinder bliver udsat for social kontrol, tæsk og undertiden mord.

Et lønligt håb om en omgang fifty shades of grey

Ifølge Ahrendtsen er det rimeligt at forestille sig, at venstreorienterede kvinders sympati for mellemøstlige mænd skyldes undertrykte seksuelle lyster.

– Nogle gange tænker jeg på, hvorfor venstreorienterede kvinder synes, det er så berigende at importere mellemøstlige mænd med et forældet og ofte farligt kvindesyn, og jeg kan ikke slippe tanken om, at der ligger en urgammel undertrykt seksuel drift og lurer i disse kampkvinder. Draget som de er af et lønligt håb om en omgang fifty shades of grey, skriver han.

Selv er Dansk Folkeparti-ordføreren mere til Nikita Klæstrup.

–  Hun er den egentlige arvtager af venstrefløjens gamle kvindekamp, fordi hun insisterer på at leve, som hun har lyst til. Hun gør det bare så uendeligt meget mere charmerende end en karseklippet feminist fra et tysk universitet, og så hjælper det vel også, at hun ser hamrende godt ud og både kan tænke og skrive, skriver Ahrendtsen.

– Nikita Klæstrup og hendes fæller hidser muslimer og venstreorienterede op, og så tænker jeg, at man er på rette spor. Og så gør det vel heller ikke noget, at hun får hanhundene og husarerne til at hyle, tilføjer han.

Vrede på Twitter

Alex Ahrendtsens opsigtsvækkende melding har allerede skabt reaktioner på Twitter, hvor flere tager afstand fra ordførerens tanker om venstreorienterede kvinders seksualdrifter.

https://twitter.com/annatviemose/status/841274291891122177

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview