Feministisk Initiativ klar til valg

Københavns Rådhus (th.). Billede: Wikimedia Commons, fotograf: Karri Huhtanen.

Feministisk Initiativ afleverede i dag på Københavns Rådhus og hos Region Hovedstaden det fornødne antal underskrifter forud for efterårets valg.

150 underskrifter.

Det er antallet, et parti som minimum skal indsamle, hvis det vil stille op til kommunalbestyrelsesvalget i Københavns Kommune.

Hertil kommer minimum 50 underskrifter, hvis partiet også ønsker at stille op til regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.

Feministisk Initiativ klar til valg

Hos Danmarks nye feministiske parti, Feministisk Initiativ, har man gjort netop det, og tidligere i dag afleverede partiet underskrifterne på Københavns Rådhus og hos Region Hovedstaden.

Det meddeler partiet på sine Facebook-side.

– MANGE HAR SPURGT OS! Og ja! Sammen skriver vi Danmarkshistorie, indleder Feministisk Initiativ.

– Vi har samlet nok stemmer til at stille op til kommunalvalget i København og Region Hovedstaden. Tak for det 👏 🙏, tilføjer partiet.

Kommunalbestyrelses- og regionsrådsvalgene finder begge sted om syv uger, tirsdag den 21. november.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *