14. juni, 2024

»HVAD FANDEN ER MENINGEN?! Det er jo Cult-reklamerne om igen!«

Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Aalborg Lisbeth Lauritsen (tv.) er rasende over burgerreklamen til højre, som, hun mener, er sexistisk. Billede: Screenshots, Lisbeth Lauritsen, Twitter og Facebook.

Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Aalborg, Lisbeth Lauritsen, raser over reklame for burgerrestaurantkæden Grillen Burgerbar.

Lisbeth Lauritsen, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Aalborg, er godt gal i knolden over den seneste reklame fra burgerrestaurantkæden Grillen Burgerbar.

Reklamen, som kan ses herunder, viser en kvinde, som er fotograferet bagfra. Kvinden er iført en sort t-shirt med teksten ‘Bite me’ og cowboybukser og sidder ved et havebord med en øl. Ved siden af hende, på den bænk, hun sidder på, står to burgere, angiveligt fra Grillen Burgerbar.

Uskyldigt, vil mange sikkert mene, men ikke Lisbeth Lauritsen, som synes, reklamen går langt over stregen.

Jeg er SÅ træt af de her sexistiske reklamer

– HVAD FANDEN ER MENINGEN?!, indleder hun i et opslag på Facebook.

– Er det virkelig nødvendigt, med et billede af en kvinde med en t-shirt med teksten “bite me” og som sidder med røven til en af jeres burgere?, fortsætter den vrede socialdemokrat.

– Jeg er SÅ træt af de her sexistiske reklamer. Hvorfor ikke bare reklamere med at burgeren smager godt?! Det er jo Cult-reklamerne om igen! 😠👎🏻😡, afslutter hun, efterfulgt af hashtaggene #stop #viskriver2017 og #feminisme.

Lisbeth Lauritsen lavede opslaget i tirsdags, og i dag meddeler hun, at det foreløbig er blevet set af mere end 8.000 mennesker.

– Jeg må bare sige tak, gutter! 👏🏻, skriver hun, henvendt til dem, der kritiserer hendes syn på reklamen.

– I understreger min pointe med hver eneste af jeres kommentarer og I har hjulpet mig med at få mit budskab ud til endnu flere!, fortsætter hun.

– Pt. er der 8.000, der har set mit opslag og for hver gang I smider en kommentar er der endnu flere 🙏🏻👌🏻 God weekend! ☀️✌🏻, afslutter den nordjyske socialdemokrat.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview