Oplev Debatten live på torsdag – emnet er ligestilling

Bølgerne går ofte højt, når debattørerne er uenige i Debattens studie. Billede: Arkivfoto.
Bølgerne går ofte højt, når debattørerne er uenige i Debattens studie. Billede: Arkivfoto.

DR2’s Debatten med Clement Kjersgaard handler på torsdag om ligestilling, og du kan opleve diskussionerne på nærmeste hold.

Debatten på DR2 handler på torsdag den 26/5 om ligestilling, og du kan komme helt tæt på debattørerne i studiet ved at deltage som publikum.

Der er endnu ikke sat navne på torsdagens debatgæster, men man kan givetvis forvente at se adskillige af ligestillingsdebattens faste navne i det altid underholdende debatprogram.

Ligestilling: Er mænd og kvinder lige?

Debatten vil handle om, om vi har ligestilling i Danmark, og hvis ikke, hvem der er undertrykt, og om vi skal gøre noget ved det.

Inden programstarten byder DR på lidt drikke og snacks.

Programmet optages på torsdag fra klokken 17.00. Har du lyst til at deltage som publikum, skal du skrive til Ditte Kiel på diki@dr.dk. Det er naturligvis gratis at deltage.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *