23. maj, 2024

SF-folketingskandidat håber på sexbonus for ikke at udskamme kvinder

Ifølge Carl Valentin (tv.), tidligere SFU-formand og kandidat til Folketinget for SF, har mænd udsigt til en sex-bonus, hvis de bidrager til at ændre synet på kvinders seksualitet. Billede: Carl Valentin på Twitter/arkivfoto.

Carl Valentin (SF) øjner frække muligheder, hvis synet på kvinders seksualitet ændres. »Mere sex med os (og hinanden). Win-win!«, skriver han.

Mere lesbisk sex og mere sex med mænd.

Det kan ifølge feminist og folketingskandidat for SF Carl Valentin blive resultatet, hvis mænd holder op med at opfatte kvinders seksualitet som noget skamfuldt.

Det fremgår af et debatindlæg på Politiken, hvor den tidligere landsformand for SFU giver hvide mænd 10 gode råd om, hvordan de kan støtte nydanske kvinders kønskamp.

– Bonus: Får vi nedbrudt den skam, der omgiver kvinders seksualitet, bliver de ikke bare sat fri, de begynder måske også at have mere sex med os (og hinanden). Win-win!, skriver han.

Sex i lighedens og mangfoldighedens navn

Håbet om, at de »rigtige« holdninger fører til mere sex, er ikke ny blandt mandlige feminister.  Og nogle hævder ligefrem, at det virker.

En af dem er feminist og forkvinde for Selskab for Ligestilling Ulrik Frost, der sidste år i et debatindlæg fortalte, at han havde »fået så meget fisse af feminismen«.

– Problemet er, at denne mandetype [den traditionelle, red] desværre ikke har fattet, at deres kvindesyn er vejen til et ukultiveret sexliv, hvor liderligheden altid har det samme kedelige udtryk, indleder Ulrik Frost om emnet.

– Det fandt jeg ud af, dengang jeg stadig var bøsse og sprang ud som feminist. Da blev kvinderne nemlig ellevilde efter at få fingrene i min gunst, fortsætter han.

– I frihedens, lighedens og mangfoldighedens navn har jeg derfor fået fisse i flere varianter, end jeg havde fantasi til at begribe, tilføjer Ulrik Frost.

Carl Valentins 10 gode råd til hvide mænd

25-årige Carl Valentin stiller ved det kommende folketingsvalg op for SF på Fyn. Hans 10 råd til hvide mænd, som gerne vil bidrage til nydanske kvinders kønskamp, lyder som følger:

  1. Stop med at udskamme kvinder for at udleve deres seksualitet
  2. Snak med dine mandlige venner om feminisme
  3. Sig fra over for hverdagsracisme
  4. Løft den nydanske kvindekamp i dit parti
  5. Læs en bog og bliv klogere
  6. Vis din opbakning, når en nydansk kvinde står frem og siger fra
  7. Skriv et feministisk debatindlæg
  8. Tag snakken, hvis du har mistanke om, at en kvinde bliver undertrykt
  9. Spræng myten om jomfruhinden
  10. Lyt til de kvinder, det handler om.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview