27. maj, 2024

Tør smilet af, Søren Pape

Justitsminister Søren Pape Poulsen har holdt møde med en række af Danmarks feministiske organisationer. Billede: Ft.dk, fotograf: Steen Brogaard.

Mænd lider. Og hvad laver landets konservative justitsminister? Jo, han fjanter såmænd rundt sammen med de kvindelobbyistiske organisationer.

Vi lever i et samfund, hvor mænd indiskutabelt står med langt flere alvorlige problemer end kvinder.

Mænd lever kortere liv, ender oftere som misbrugere, ender oftere som hjemløse, ender oftere som barnløse, lider oftere af ensomhed, begår oftere selvmord, dør oftere i krige, dør oftere i arbejdsulykker, udsættes oftere for vold og udsættes adskillige steder i dansk lovgivning for kønsdiskrimination.

Og hvad laver landets konservative justitsminister? Jo, han fjanter såmænd rundt sammen med de kvindelobbyistiske organisationer, som fylder ham med spin og propaganda.

Det er en skandale. Slet og ret en skandale.

Tag en organisation som Dansk Kvindesamfund.

Den har intet – siger og skriver intet – at gøre på Christiansborg. Den repræsenterer ingen viden, kun ideologi. Den ønsker ikke ligestilling, kun favorisering af kvinder.

Kan man som minister ikke gennemskue det, har man ikke begået en fodfejl. Man har begået en brøler af rang.

En ting, jeg håber at få tid til i det nye år, er at lave en liste over politikere, vælgerne skal holde sig langt væk fra, hvis de ønsker ligestilling i Danmark. Efter dette optrin kommer Søren Pape Poulsen til at stå højt på den.

En anden ting, jeg håber at få tid til, er at udforme et principprogram for fremtidens ligestillingspolitik i Danmark. På den vil blandt andet indgå et krav om et totalstop for offentlige tilskud til feministiske foreninger og organisationer. Det er tid til at sætte proppen i. Helt i.

Danmark kan stadig nå at blive et ligestillet samfund, hvor mennesker beskyttes mod diskrimination og bedømmes på deres evner, indsats og resultater.

Men det kræver, at vi siger fra over for dem, der vil det modsatte. Og over for politikere som Søren Pape Poulsen, der smilende samarbejder med dem.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview