Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

4 thoughts on “Vanvid

 • Torben Vestergaard

  Slap dog af ! Det er bare de samme mennesker, der siger de samme ting, med baggrund i de samme “undersøgelser. Det er sagt 100 gange før og det bliver hverken mere rigtigt eller forkert af at de siger det i kor. Det ville være rart, hvis bare en af koret kom med et bare middelmådigt mere nuanceret indlæg i ligestillings debatten. Man kedes.

  Svar
 • Redaktionen

  Det er svært at slappe af, når en så stor og indflydelsesrig gruppe af mennesker retter så grove anklager mod os alle sammen. Fx at vi alle skulle befinde os “i en pøl af kvindehad”:

  “Det er både overraskende og nedslående, at danskerne – en privilegeret, velhavende, højtuddannet og socialt, kulturelt og sprogligt meget omstillingsparat befolkning – er endt i denne pøl af misogyni og bagstræberisk tænkning.”

  Svar
 • kasper nielsen

  Enig med Torben. Listen indeholder en håndfuld tidligere politikere, bagerste række kulturpersonligheder uden nævneværdig indflydelse, selvudnævnte journalister, forfattere med begrænset succes, samt de typiske følgere af radikalfeminismen. Det er same same, der forsøger at give indtryk af et stort modtryk.

  Svar
 • Søren A.

  Det er interessant at ikke mindre end tre Cand. Jur. står som afsender på følgende statement: “Det er samtidig almindeligt kendt, at gerningsmanden ofte har fuld straffrihed.” I følge den danske ordbog er en gerningsmand “en person der har begået en forbrydelse”. Kan det virkelig være sandt at personer dømt skyldig i voldtægtsager ofte er gjort straffri ?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *