14. juli, 2024

Brand manager træt af gifte mænd på Tinder: Afpresser dem for penge

Svenske Eva Evesjö (ikke billedet) afpresser gifte mænd, der henvender sig til hende på Tinder. Billede: Pixabay.com.

Svenske Eva Evesjö truer gifte mænd til at betale ved kasse ét: Overfør 3.000 kr. til et velgørende formål, eller jeg fortæller din kone, hvad du laver.

45-årige Eva Evesjö, brand manager for Svenska Spels Oddset, er træt af henvendelser fra gifte mænd på Tinder. Så træt, at hun nu har taget sagen i egen hånd.

Henvender en gift mand sig til hende, skriver hun med ham og aftaler at mødes.

Derefter giver hun ham to muligheder: Enten betaler han 3.000 kroner til et velgørende formål, eller også afslører hun over for hans kone, hvad han laver på Tinder.

Det fortæller hun i et debatindlæg i Expressen.

Lokker gifte mænd i fælden

– Datingsider burde tage et større ansvar og fjerne brugere, der er ikke har et profilbillede, eller som udtrykkeligt skriver, at de er optagede, skriver Eva Evesjö.

– Det er en let ting for dem at gå i gang med. Om ikke andet er det et perfekt sommerjob for unge, som i denne sommer mere end nogensinde har brug for arbejde, fortsætter hun.

– Men jeg indser, at jeg ikke kommer til at få nogen hjælp. Jeg formulerer en plan, forklarer hun.

– Jeg vælger at matche med en gift mand, vi kan kalde ham »Johan 43.« Vi kommunikerer via mobilappen KIK, hvor vi kan sende billeder og videoer til hinanden, skriver Eva Evesjö.

– Indtil nu er vi begge anonyme, da man i stedet for at have mobilnummer som afsender har hvert sit brugernavn, fortsætter hun.

Charmerende afpresning

– Når Johan fortæller, hvor han bor, har jeg både fornavn, alder og boligområde og kan kortlægge hele hans liv gennem et eneste tryk på en knap, forklarer Eva Evesjö.

– Min plan er nu, at jeg skal mødes med ham og få ham til at falde for mig, fortsætter hun.

– Efter et stykke tid har jeg tænkt mig at udøve en enkel form for, hvad jeg vil kalde charmerende afpresning, skriver Eva Evesjö.

– Venligt, men bestemt, siger jeg til Johan, at jeg vil fortælle til hans kone, hvad han laver, hvis han ikke overfører 3.000 kroner til børnerettighedsorganisationen Bris. Og sender mig et screenshot som bevis, forklarer hun.

En god gerning

Eva Evesjö mener, at hun med sin »charmerende afpresning« gør en god gerning, som modvirker den øgning af gifte mænd på Tinder, hun mener at observere.

– Johan 43, takket være min fremgangsmåde har du forhåbentlig fået noget at tænke over og holder dig i fremtiden fra mit Tinder-feed, skriver Eva Evesjö.

– Jeg har i så fald, med al ret, brugt dig for at kunne bidrage til noget godt for vores udsatte børn og unge, fortsætter hun.

– Det varmer mit hjerte meget mere end lykkeligt gifte mænd med ulykkelige sexliv, afslutter Eva Evesjö.

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview