27. maj, 2024

Feministisk redaktørs nytårsforsæt: Vil slå sig sammen med andre kvinder og slå alle mænd ihjel

Erklæret feminist og forældreredaktør på Huffington Post, Emily McCombs, kræves fyret, efter hun på Twitter har fortalt, at udryddelse af mænd er et af hendes nytårsforsætter. Billede: Screenshot, Emily McCombs på Twitter/logo, Huffington Post.

Forældreredaktør på Huffington Post, Emily McCombs, kritiseres på sociale medier efter vanvittigt nytårsforsæt. Flere mener, det bør koste hende jobbet.

Opdateret 2/1/2018, 13:09.

Redaktør for forældre på Huffington Post, Emily McCombs, er kommet i modvind, efter hun den 29. december på Twitter fortalte om sine nytårsforsætter.

– Nytårsforsætter: 1. Kultivere kvindelige venskaber. 2. Slå os sammen for at slå alle mænd ihjel, skrev McCombs, der, som det fremgår af hendes hjemmeside, er erklæret feminist.

Gemmer sig på Twitter

Som konsekvens af reaktionerne på tweetet har Emily McCombs gjort sin Twitter-konto privat, så kun de nærmeste venner kan se den.

Inden det skete, var der imidlertid adskillige, der tog et screenshot af det omdiskuterede tweet, som kan ses her.

Forældreredaktør på Huffington Post, Emily McCombs, i tweet den 29. december 2017.

Hvorfor er hun stadig redaktør?

På Twitter skriver flere, at McCombs’ ønske om at slå alle mænd ihjel bør koste hende jobbet som forældreredaktør på Huffington Post.

– Hvorfor er Emily McCombs stadig redaktør, efter hun har opfordret til udryddelsen af mænd?, spørger eksempelvis ‘The Dying Gaul’.

En anden, ‘Daisy Belle’, spørger det populære medie, om det støtter redaktørens udmelding. ‘Daisy Belle’ tror fejlagtigt, at Huffington Posts forældreredaktion står for magasinet ‘Parents Magazine’, hvilket ikke er tilfældet. Det bliver hendes spørgsmål dog ikke mindre relevant af.

– Parents Magazine, jeres redaktør, Emily McCombs, anbefaler, at vores nytårsforsæt skal være »at slå os sammen og slå alle mænd ihjel«. Jeg vil gerne vide, om det er noget, Parents Magazine støtter, skriver hun.

Tæt på at lære seksårig søn ikke at onanere foran fremmede

Som redaktør på Huffington Post har Emily McCombs blandt andet skrevet klummen ‘I Don’t Know If I Can Raise A Good Man’.

I den fortæller hun, at hun har lyst til at lære sin seksårige søn, at det er forkert at onanere foran kolleger og fremmede.

– For at min søn skal blive en god mand, har han brug for mere end en stærk, ‘take-no-shit’, feministisk mor. Han har brug for at se hendes værdier afspejlet i medierne, i reklamer, i popkultur, blandt sine venner og i skolen såvel som derhjemme, skriver McCombs.

– Jeg giver ikke op – faktisk er jeg så tæt på at tage en mand-til-mand-snak med en seksårig om, at han aldrig skal onanere foran fremmede eller kolleger – men der er en en hel ‘screwed-up’ kultur at fikse, hvis vil vil have »det at opdrage gode mænd« til at ligne mere end en desperat kamp for vores drenge. Især, hvis vi ønsker at vinde, tilføjer hun.

Huffington Post har foreløbig ikke forholdt sig til Emily McCombs’ nytårsforsæt. Den sydafrikanske udgave af mediet fyrede sidste år sin chefredaktør, efter denne havde godtaget og forsvaret et falsk debatindlæg, der opfordrede til at fratage hvide mænd stemmeretten i 20 år.

https://twitter.com/muffinskaliente/status/947860086839545857

Læs også

Ny bog udkommet: Aldrig din skyld, altid din skyld - De to fortællinger om køn

Interview