»Kællingen kan indgå i handlen mod nedslag i prisen«

Er det god humor eller over stregen at tilbyde »kællingen« med i en motorcykelhandel mod et nedslag i prisen? Billede: Arkivfoto.

God humor eller over stregen? Motorcykelsælger bruger letpåklædt kvinde til at få opmærksomhed om salgsannonce og tilbyder at lade hende indgå i handlen.

Sex sælger, og det var en mandlig motorcykelsælger opmærksom på, da han tog billeder til sin annonce på hjemmesiden 123mc.dk, der beskriver sig selv om »Danmarks største og mest besøgte online motorcykelsmarkedplads«.

Et af billederne viser nemlig en kvinde, der sidder med ryggen til på motorcyklen, kun iført g-streng og bh, og i annonceteksten lader manden forstå, at kvinden kan blive en del af handlen.

– Kællingen kan indgå i handlen mod nedslag i prisen, skriver sælgeren som afslutning på annoncen, som du kan se her.

Motorcykelannonce på 123mc.dk. Billede: Screenshot 123mc.dk.

God humor eller over stregen?

Det er ikke svært at forestille sig, hvad Dansk Kvindesamfund eller Henrik Marstal mener om annoncen. Men hvad mener du? Er det god humor, eller er det over stregen?

Svar venligt kun én gang, og brug den rigtige boks. Den første er til kvinder, den anden til mænd.

AFSTEMNING FOR KVINDER: God humor eller over stregen?
×

 

AFSTEMNING FOR MÆND: God humor eller over stregen?
×

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *