Karen Melchior: Alle mænd bør behandles som rovdyr

Karen Melchior. Her som gæst i Deadline i en debat om kvindefodbold i 2017. Billede: Screenshot, Deadline.

»For det er i sandhed, hvad vi alle gør. Hver eneste dag«, skriver den radikale europaparlamentariker på Instagram.

Opdateret 30/9-2020, 12:26, 14:08;1/10-2020, 13:12.

Det er ikke længe siden, feminist og medlem af Europaparlamentet for De Radikale Karen Melchior sidst gjorde sig bemærket i kønsdebatten.

Ved den lejlighed inddrog Karen Melchior umotiveret en mands arbejdsplads i en diskussion om årsagerne til mænd og kvinders uddannelsesvalg og truede med ikke at bruge den i fremtiden. En trussel, hun sin position taget i betragtning har mulighed for at føre ud i livet.

Karen Melchior undskyldte efterfølgende sin opførsel og lovede at afholde et offentligt debatarrangement sammen med manden. Det løfte løb hun dog senere fra.

Behandl alle mænd som rovdyr

I sit seneste bidrag til debatten om køn og ligestilling opfordrer Karen Melchior kvinder til at behandle alle mænd som rovdyr.

Det sker på det sociale medie Instagram, hvor Karen Melchior har delt et billede med et citat af den arabiske kønsforsker og poet Farida D. Citatet lyder:

»Jeg vil hellere behandle alle mænd som potentielle rovdyr, selv hvis de bliver krænkede over det, end jeg vil formode, at det ikke er alle mænd, der er rovdyr, og ende med at blive udsat for overgreb.«

Citat er blot et af mange lignende citater, Farida D. deler på Instagram, hvor hun har mere end 30.000 følgere.

I en kommentar til sit eget opslag understreger Karen Melchior, at hun deler Farida D’s anskuelse.

– For det er i sandhed, hvad vi alle gør. Hver eneste dag, skriver den radikale politiker.

Karen Melchior kritiserer samtidig, at Farida D. får sine posts fjernet af Instagram. Farida D. »taler sandheden«, påpeger europaparlamentsmedlemmet.

Karen Melchior må her henvise til specifikke posts. Farida D’s Instagram er ikke lukket, og den er som nævnt fuld af citater som det, Karen Melchior har forelsket sig i.

Opdateret: Karen Melchior har tilsyneladende slettet sit opslag på Instagram. Eller også har Instagram fjernet det. I hvert fald kan det lige nu ikke vises. Linket ovenfor vil blive stående, så opslaget vises igen, hvis det åbnes igen. Inden opslaget blev fjernet/blokeret/lukket/slettet så det således ud:

Karen Melchior på Instagram.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

4 thoughts on “Karen Melchior: Alle mænd bør behandles som rovdyr

 • 1. oktober 2020 kl. 12:19
  Permalink

  Det radikale Venstre:
  Selvglade, selvgode, selvretfærdige.
  “B” står for “Bedrevidenhed” og “Bjergsomhed”
  “Så længe partiet har eksisteret har dets fremtrædende medlemmer været kendt for at tage sig godt betalt og at se stort på hvor pengene kom fra.”
  – Søren Mørch, historiker, i “24 Statsministre”
  Seneste korrupte kulturradikaler:
  Anna Mee Allerslev, udrenset borgmester, der som borgmester sørgede godt for et murerfirma i København hvorefter damen fik sin luksuslejlighed renoveret for et millionbeløb af samme murerfirma. Damen “glemte” også at betale for tre døgns leje af lokale i Københavns Rådhus, hvor damen holdt sin bryllupsfest.

  Svar
 • 5. oktober 2020 kl. 08:55
  Permalink

  Se på damens ansigt: Hun er selvoptagen ud over alle grænser. Så kvinder af hendes kaliber kan overhovedet ikke opretholde et samfund, hun har hverken evnen eller lysten. Og derfor skal hun hakke på dem der kan. Mændene. Damen interesserer sig kun for sig selv.

  Svar
 • 10. august 2022 kl. 15:06
  Permalink

  Mænd er bare parrings-beredte, ikke rovdyr !

  Svar
 • 22. september 2022 kl. 15:37
  Permalink

  Nu skal 5 mandlige gymnasieelever offentligt undskylde overfor en hel årgang af kvindelige gymnasieelever. De var i frovejen bortvist for at have lavet en udseeende rangliste at den pågældende årgang. De er nu heller ikke for smarte sådan at dokumentere deres rangliste, men det er særdeles symptomatisk og gennemført sexistisk, at disse drenge er bortviste for at rangliste piger, når man nu ved at piger stort set ikke foretager sig andet overfor drengene. Men som pige bliver man jo hele tiden opmuntret til sexisme og nedgørelse af det modsatte køn, så dem sker der ikke noget. Det er imponerende som feminazierne har formået at vende alle fakta på hovedet og har fået udskammet et helt køn.
  Feminazierne skal bare blive ved, og det ender med at de i sidste ende får ret, at vi kommer til at opleve et decideret kvindehad – en selvopfyldende profeti. Man kan ikke gennem årtier køre et systematisk mandehad uden det til sidst får konsekvenser. Det er 100% feminaziernes manipulationer og propaganda der er årsagen, men det vil aldrig nogensinde komme for dagens lys.
  Man kan håbe på det ikke udvikler sig til vold, og at mænd blot vender et stærkt misandrisk og hadfyldt samfund ryggen. Men det kan imidlertid også være, at man vil opleve, at mænd, ganske som et dyr der er fanget i et hjørne, presses ud i selvopholdelsesdriften og reagerer voldeligt.
  Jeg ved såmænd ikke hvad det er feminazierne håber mest på ?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *