Zara Larsson: Donald Trump er nazist

Donald Trump er moderat nazist, mener den svenske popstjerne Zara Larsson. Billede: Wikimedia, foto: Tore Sætre/Wikimedia Commons.

Den amerikanske præsident er »low key nazi« og »high key racist and sexist«, fastslår den 19-årige svenske popstjerne.

Donald Trump er nazist.

Det mener den svenske feminist og popstjerne Zara Larsson.

Den populære sangerinde følges af mere end 1.000.000 mennesker på sociale medier, og det er da også her, på Instagram, hun offentliggør sit syn på den amerikanske præsident.

– Husk, at det er okay at tage en pause fra tingene på Twitter og Instagram, skriver teenageidolet i en hilsen til sine følgere.

– At se, hvordan verden smadres for øjnene af os, det faktum, at den amerikanske præsident er en moderat nazist og udtalt racist og sexist, eller alt andet, der sker lige nu, er mentalt trættende, i hvert fald for mig, uddyber hun.

19-årige Zara Larsson er foruden sin musik kendt for sine kontroversielle udsagn om mænd. »Det skader ikke mænd, at jeg hader dem«, har hun blandt andet udtalt.

https://www.instagram.com/p/BY85MPiA9xx/

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *