Ligestillingsnyt

En Feminists Bekendelser vender tilbage

Efter en pause på over syv måneder er Sarah Elizabeth Daley tilbage på Facebook-siden En Feminists Bekendelser. Billede: Arkivfoto.
Sarah Elizabeth Daley tilbage på Facebook-siden En Feminists Bekendelser efter en pause på syv måneder. Billede: Arkivfoto.

Efter syv måneders pause er Sarah Elizabeth Daley tilbage som En Feminists Bekendelser på den populære Facebook-side af samme navn.

Sarah Elizabeth Daley er tilbage i debatten om køn og ligestilling på Facebook-siden En Feminists Bekendelser, som følges af 6.199 personer.

Det sker efter en pause fra siden på mere end syv måneder, hvor Daley har holdt sig til at debattere fra sin personlige profil.

Klar til at fortsætte kampen

I en første post til sine følgere meddeler Daley, at hun er glad for at være tilbage og ser frem til at kæmpe for feminismen igen.

– Feminisme er magtkritik. Sjældent har vi haft så meget behov for magtkritik. Sjældent har vi haft så meget behov for at ryste op i det bestående, skriver hun og tilføjer:

– Jeg er så glad. Så klar på at fortsætte kampen sammen med jer. Velkommen til og velkommen tilbage.

Balladen om Sarah og Tommy

Da Sarah Elizabeth Daleys sidst var aktiv på En Feminists Bekendelser kom hun i konflikt med Facebook-siden ’Tommy Thailand’.

Konflikten fandt sted i december 2015 og havde indflydelse på, at Daley nogle måneder senere, den 7. februar, stoppede på En Feminists Bekendelser.

Du kan læse en detaljeret udlægning af forløbet omkring konflikten her: Balladen om Sarah og ’Tommy’.

Ligestilling på Facebook

Som konsekvens af Daleys tilbagevenden vil En Feminists Bekendelser igen blive tilføjet over listen af Facebook-sider, som kan følges på Reelligestilling.dk på undersiden ’Ligestilling på Facebook’ under menupunktet ’Sociale medier’.

De øvrige Facebook-sider, som kan følges på ’Ligestilling på Facebook’, er Reklamér, The Everyday Sexism Project Danmark, Overhørt Sexisme i Danmark, Dansk Kvindesamfund, KVINFO samt naturligvis Reelligestilling.

Tobias Petersen

40 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Jeg er helhjertet tilhænger af ligeværd, lige muligheder og lige rettigheder og skriver om alt, der har med ligestillingsdebatten at gøre i bredeste forstand. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *